Aubade Art of Ink - Icone - Lingerie setje Push up 80D, Jarretel M en St. tropez short 38

€344,00 €299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Soms moet je een mazzeltje hebben...

Deze Art of Ink in de kleur Icone lingerie set ging zo snel bij ons dat we het laatste setje als geheel voor een leuke prijs aanbieden.

Let op, op de eerste foto zie je de gehele set, maar heeft het model een half cup BH en een tanga aan. De set die verkocht wordt is:

- Een Push Up BH 80D

- Een jarretel maat M

- Een St. Tropez short maat 38

Deze BH's, jarretel en short zijn goed op de andere foto's zichtbaar. 

De Art of Ink push up van Aubade heeft elegant sierborduurwerk met een heel fijn tattoo-effect. De push up BH geeft een zachte push up door het kralenkussentje in de BH. Tussen de cups zit een bijzonder Aubade element van rose goud met zwarte Swarovski steentjes. De schouderbandjes zijn weer prachtig geappliceerd met hetzelfde kant als de BH heeft. Bij de St. Tropez short loopt aan de achterzijde het borduurwerk romantisch tot halverwege over de billen heen en in het midden van de short zit eveneens hetzelfde Aubade element van rose goud met zwarte Swarovski steentjes. De jarretel is transparant en is eveneens versierd met  hetzelfde element van rose goud met zwarte Swarovski steentjes. 

Het Art of Ink lycra bloemenborduursel is geïnspireerd door de wereld van tatoeages en het mandala-symbool. En is een echt elegante en verleidelijke collectie.

Prachtig met kousen van Trasparenze. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen