Kunst

De schilderijen zijn gemaakt door Anne Lodewijks. Als kunstenaar schildert Anne vooral abstract expressionisme.

Anne: 'Als kunstenaar schilder ik vooral abstract expressionisme, wat simpelweg betekent dat ik mijn eigen gevoel, waarneming en stemming gebruik als startpunt voor mijn schilderijen. Ik haal mijn inspiratie overal vandaan. Ik zie schoonheid in afgebladderde verf, roest, afgescheurde posters op oude muren, onopzettelijke vlekken en versleten oppervlakken'.  

Anne bouwt laag na laag met verf en andere media het schilderij op. Een verkenning van kleur, lijn, textuur, een proces van loslaten, verbergen en tevoorschijn halen. Elke nieuwe laag voegt diepte toe, de onderliggende lagen blijven zichtbaar, een bewijs van wat er eerder is gebeurd, elke kleurkeuze weerspiegelt het moment waarop het is gekozen. Anne: 'Net als in het leven kan niets ooit volledig worden gewist, niets is ooit zonder betekenis'.  

De schilderijen zijn goed in de winkel te bezichtigen en te koop in de webshop en in de winkel. U betaalt geen verzendkosten en de schilderijen worden met zorg bij u thuisbezorgd. Een Certficaat van echtheid wordt meegeleverd.

Anne heeft ook een website waar haar schilderijen te bewonderen zijn: www.annelodewijks.nl