Private Shopping & party's

 

Lingerie Styling Party's 

Op zoek naar een leuke avond met vriendinnen? In de winkel verzorgen we in de avond graag een Lingerie Styling Party. Gezellig samen met een groepje vriendinnen (rond de 5 deelnemers) een avondje Private shopping, Bubbles & Bites en deskundig en persoonlijke lingerie styling. Een Lingerie Styling Party in combinatie met een Sweet Table of andere wensen is ook mogelijk. 

 

VIP arrangementen

Liever met z'n tweetjes of in je eentje een VIP arrangement boeken kan ook. 's Avonds gaan de deuren dicht en is de paskamer helemaal voor jou/jullie, lekker privé en in rust met alle aandacht lingerie uitzoeken. Het arrangement bestaat uit Private shopping, Bubbles & Bites en deskundige persoonlijke lingerie styling. Aanpassingen hierin zijn natuurlijk ook goed mogelijk. 

 

Private shopping 

Liever eventjes privé winkelen met de deuren dicht? Niet teveel poespas, maar lekker alleen of met z'n tweeën? Dat kan natuurlijk! Als je om wat voor reden ook graag alleen wilt winkelen dan kunnen we na sluit een privé afspraak voor jullie boeken. 

Voor het boeken van een datum en doornemen van wensen en mogelijkheden neemt u contact op met Evenstars Lingerie: +31625536043 of [email protected]