Lunar Laces Ada - Bralette

€107,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

De unieke en luxe bralette Ada is gemaakt van 'Wimperkant'. Prachtig kant dat zich kenmerkt door de 'wimpertjes' aan de uiteinden. De bralette eindigt hierdoor zowel aan de bovenzijde van de cups als de onderkant bij de omvang delicaat met 'wimpertjes' over het lijf. Super chique en sexy. De bralette heeft 4 haakjes aan de achterkant, verstelbare schouderbandjes en een stevige band in de omvang. De bralette heeft geen beugel en is verkrijgbaar in de maten S, M en L. Zeer geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat, maar de serie is ook geschikt voor cupmaat D. De Ada serie combineert comfort en support met chique kant. 

De bralette kan prachtig worden aangevuld door de string en jarretel uit de Ada collectie en een paar mooie kousen van Trasparenze. 

De Bralette van Lunar Laces is vernoemd naar Ada Lovelace, de Britse wiskundige en ontwerpster van het eerste computerprogramma. De Ada collectie is 100% handmade in Amsterdam en de stoffen zijn ethically sourced... Het slogan van Lunar Laces is net zo liefdevol als de manier waarop het tot stand is gekomen....Wear it with love....

Evenstars Lingerie is een supporter van creatievelingen, ethical fashion en vakmanschap. We zijn daarom trots op onze samenwerking met Lunar Laces. Sexy & Ethical.....Now that's hot!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen