Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Evenstars Lingerie

Haarlemmerdijk 21, 1013 KA Amsterdam

www.evenstarslingerie.com

[email protected]

KvK 75017679

BTW identificatie nummer NL001595356B03

Bankrekeningnummer NL75 INGB 0778 3839 97

 

Evenstars Lingerie hanteert de volgende openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

De lingeriespeciaalzaak is gesloten op zondag en maandag. 

 

Evenstars Lingerie doet haar uiterste best om een optimale service aan haar klanten te bieden en een goed verzorgde webshop en fysieke winkel voor de klanten in te richten. Om een optimale service en goed verzorgde producten en een goed verzorgde winkel te behouden heeft Evenstars Lingerie mede daarom algemene voorwaarden opgesteld. Als klant van Evenstars Lingerie stemt u in met de algemene voorwaarden van Evenstars Lingerie. De algemene voorwaarden kunnen worden aangepast naar gelang de wetgeving en voor het verbeteren van de service. 


Webshop

De webshop is bedoeld als aanvulling en service op de fysieke lingeriespeciaalzaak. Een webshop kan geen deskundig lingerie advies vervangen. Voor vragen over de producten en lingerie advies kunt u daarom het beste in de fysieke winkel terecht. Weet u uw merk, maat en shape? Of wilt u accessoires of cadeau's aanschaffen? Dan is de webshop handige om uw product aan te kopen. In de webshop worden uitsluitend producten verkocht die ook in de fyieke winkel aanwezig zijn. Het kan daarom gebeuren dat producten ineens uit de webshop verdwijnen, omdat ze in de fysieke winkel verkocht zijn. Dit kan ook gebeuren terwijl de consument in de webshop interesse heeft in hetzelfde product of deze al in de winkelwagen heeft gestopt. Zodra de consument het product heeft aangekocht is het product van de consument. Wanneer 2 consumenten, 1 in de fysieke winkel en 1 in de webshop, beiden hetzelfde product willen aankopen, dan gaat de 1e aankoop voor en is deze aankoop bindend. 

Aangekochte producten worden vòòr verzending gecontroleerd of ze schoon zijn, onbeschadigd en of de originele aangehechte etiketten aanwezig zijn. Wij gaan uiterst zorgvuldig met de producten om. De producten worden (in cadeauverpakking en daaromheen) in een stevige kartonnen verzenddoos verzonden. De openingen van de verzenddoos worden dichtgemaakt om vocht te weren. Aangekochte producten worden binnen 3 werkdagen in Nederland en België verzonden. De bezorging gebeurt met PostNL. Op zondag en maandag worden er geen webshopbestellingen en andere werkzaamheden voor de winkel afgehandeld. 

Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop in (waar mogelijk) de originele en onbeschadigde verpakking. De retourzendingen zijn schoon, onbeschadigd, ongedragen en bevatten de originele, aangehechte etiketten. De klant kan de retourzending in de verzendoos van Evenstars Lingerie retourneren. De klant dient wel zelf te zorgen dat de openingen weer dicht zijn om zo vocht te weren. 

Zendingen onder de € 75,00 kosten € 5,00. Zendingen boven de € 75,00 zijn gratis. Voor het buitenland gelden per land andere kosten. Retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zowel voor het juiste lingerie advies, de duurzaamheid van de producten als om milieu technische aspecten wordt aangeraden de juiste lingerie maat in de lingeriespeciaalzaak op te laten meten en zo onnodige retouren via de webshop te vermijden. 

Bestellingen in de fysieke winkel

In de lingeriespeciaalzaak is het mogelijk om bestellingen te doen van producten die niet in de winkel aanwezig zijn. De bestellingen dienen voor ten minste de helft van het aankoopbedrag te worden (aan)betaald. De levertijd van het product wordt met de klant afgestemd en gebeurt meestal binnen een week. Bij producten uit seizoenscollecties kan het aangekochte product niet te worden geretourneerd en is dus alleen aan te raden wanneer het merk, de shape en maat bekent zijn bij de klant. Het bestelde product kan worden opgestuurd naar de klant (onder € 75,00 met verzendkosten) of worden opgehaald in de winkel. Evenstars Lingerie geeft altijd een sms of mail berichtje aan de klant wanneer de bestelling in de winkel is gearriveerd. 

Informatie op de webshop

De informatie op de webshop is afkomstig van Evenstars Lingerie en haar leveranciers en mag niet zonder toestemming voor eigen (commercieel) gebruik zonder toestemming van Evenstars Lingerie worden gebruikt. Evenstars Lingerie probeert de informatie zo accuraat mogelijk weer te geven. Mocht u iets foutiefs ontdekken dan horen we het graag. Evenstars Lingerie houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de webshop. 

In de webshop is het bij de badmode mogelijk om bikinitops en bikinibroekjes te combineren of niet. Per bikinitopje en broekje staat aangegeven of het mogelijk is deze afzonderlijk te bestellen en te combineren met topjes en broekjes uit andere badseries of dat het topje of broekje alleen samen verkocht worden als combinatie met een bijpassend broekje of topje uit dezelfde serie. We sturen dus geen broekjes of topjes op als deze niet afzonderlijk besteld kunnen worden. 

Lingerie Cadeaubonnen

Lingerie Cadeaubonnen kunnen worden aangeschaft in de winkel en de webshop. Wees welkom om de Lingerie Cadeaubonnen in de fyieke winkel te gebruiken. De cadeaubonnen zijn niet bruikbaar in de webshop. U kunt de cadeaubon wel laten omzetten in een unieke kortingscode voor de webshop. De cadeaubonnen zijn 5 jaar geldig. Let u er wel op dat de streepjescode onbeschadigd moet blijven, omdat zonder deze streepjescode niet leesbaar is welk bedrag de cadeaubon vertegenwoordigd. Zonder leesbare streepjescode is de cadeaubon ongeldig en niet bruikbaar in het kassasysteem. Het bedrag dat niet besteed is blijft op de cadeaubon staan. De cadeaubon is niet in te ruilen voor geld. Als het aankoopbedrag op de cadeaubon hoger is dan het bedrag op de cadeaubon dan dient het resterende bedrag te worden betaald. 

Producten in de winkel

Evenstars Lingerie draagt zorg voor haar producten en zorgt dat alles schoon en netjes in de winkel hangt voor de klant. Alle producten in de winkel zijn eigendom van Evenstars Lingerie totdat ze betaald zijn door de klant. De klant wordt daarom gevraagd zorg te dragen voor het product wanneer de klant het product past of uitprobeerd. Bij onzorgvuldig gebruik van de producten door de klant waardoor producten beschadigd of vervuild raken dient de klant de producten te vergoeden.

Vanwege hygiënische en praktische redenen kunnen panties en massage- en cosmetische producten niet weer worden verkocht aan klanten als ze al door andere klanten zijn gekocht. Ze kunnen daarom niet geretourneerd worden of teruggebracht worden naar Evenstars Lingerie. Cosmetische- en massageproducten en producten met parfum kunnen wellicht in sommige gevallen (door gebruik) lekkage hebben. Zet ze daarom altijd op een dienblaadje alvorens ze op meubels te plaatsen. En combineer het gebruik van lingerie en het gebruik van massageproducten niet gelijktijdig. Waar dit wel gewenst is moet eerst het cosmetische product op de huid zijn opgedroogd en daarna pas lingerie worden aangetrokken. Kijk ook goed op de gebruiksaanwijzing of het cosmetische product niet vlekt. Zet parfum- en massage producten altijd op een schaaltje of onderzetter alvorens het op meubels te plaatsen en let op met het combineren van oliën en lingerie. Check ook goed of de producten compatibel zijn met erotisch speelgoed of condooms. 

Evenstars Lingerie biedt deskundig lingerie advies en draagt er zorg voor dat de klant met het product naar wens de winkel verlaat. Mocht onverhoopt toch blijken dat het product een defect heeft of niet het gewenste product betreft dan heeft de klant het recht om het product binnen 14 dagen terug te brengen of te retourneren naar de winkel. In de fysieke winkel zijn vaak leuke aanbiedingen te vinden die speciaal voor de lingeriespeciaalzaak bestemd zijn. Het kan dus voorkomen dat een product in de webshop de standaard verkoopprijs heeft en in de fysieke winkel een speciale actieprijs voor hetzelfde artikel geldt. 

Kortingen en acties

Evenstars Lingerie maakt gebruik van sale periodes, kortingen en acties. Deze kunnen niet gecombineerd worden. Een cadeaubon kan niet met korting worden aangeschaft. Een cadeaubon kan wel als betaalmiddel worden gebruikt op een product met een korting. 

 

Toepasselijkheid algemene voorwaarden 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gehele aanbod van Evenstars Lingerie en op elke tot stand gekomen overeenkomst (op afstand) tussen Evenstars Lingerie en consument.

De algemene voorwaarden van Evenstars Lingerie zijn aan de consument beschikbaar gesteld op deze webshop. Wanneer de consument deze algemene voorwaarden niet op de via webshop kan inzien dan kunnen deze op verzoek van de consument worden toegezonden ter inzage.

 

Geschillen en toepasselijk recht 

Op overeenkomsten tussen Evenstars Lingerie en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Klachten van de consument kunnen telefonisch of schriftelijk aan Evenstars Lingerie worden gericht via 020-6243876 of [email protected]. Evenstars Lingerie zal klachten altijd serieus behandelen en proberen tot een voor beide partijen goede oplossing te komen en geschillen vermijden. Klachten dienen zo spoedig mogelijk aan Evenstars Lingerie voorgelegd te worden. Zo spoedig mogelijk is binnen 24 uur na ontvangst of aankoop van de goederen bij een zichtbaar defect. Bij een voelbaar defect zo spoedig mogelijk en het liefst 14 dagen na de aankoop. Klachten ontstaan door overduidelijk onzorgvuldig gebruik en door het niet houden aan de wasvoorschriften op deze webshop worden niet in behandeling genomen. 

Mochten er geschillen ontstaan tussen consument en Evenstars Lingerie over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot Evenstars lingerie te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen zowel door de consument als Evenstars Lingerie worden voorgelegd aan De Geschillencommissie. De uitspraak van de Geschillencommissie is bindend. 

Wijziging Algemene voorwaarden 

Wijzigingen in de Algemene voorwaarden worden op deze webshop vastgelegd. Consument wordt aangeraden deze Algemene voorwaarden door te nemen. 

 

Cash iDEAL PayPal Bancontact MasterCard Visa American Express
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »