Lingerie

Bij Evenstars Lingerie verkopen we lingerie van topmerken zoals Aubade, Freya, Fantasie, Wacoal, Elomi, Marie Jo, PrimaDonna, B.Tempt'd, Rosa Faia en Anita en bijzondere items van unieke designers. Naast lingerie in nieuwste seizoens collecties en unieke designer items heeft Evenstars Lingerie ook een mooie basis lingeriecollectie, lingerie in meerdere nude kleuren en handige basiskleuren, sport BH's, badmode, erotische accessoires, beenmode, zwangerschapslingerie en top comfort BH's. 

Evenstars Lingerie is een lingeriespeciaalzaak. In de lingeriespeciaalzaak kun je deskundig lingerie advies krijgen en zijn er ruime paskamers aanwezig waar rolstoelen en kinderwagens in passen. Er hangen kimono's en er staan sloffen klaar, zodat je ook gezellig in de winkel kunt rondkijken tussen het passen door. We helpen je graag met het kiezen van de juiste BH maat, kunnen deskundig meekijken en hebben een aanbod in een brede matenrange. Maar als je liever zelf je lingerie wilt uitzoeken is dat natuurlijk helemaal goed. Bij ons mag het op jouw manier. 

Ook zijn speciale bestellingen mogelijk als je dezelfde BH liever (ook) in een andere kleur wilt. Heb je een BH maat die minder vaak voorkomt, speciale wensen of vindt je het moeilijk om lingerie uit te zoeken? Bij Evenstars Lingerie is iedereen welkom. We gaan graag een stapje verder om ervoor te zorgen dat de klant de juiste lingerie en BH maat heeft en behandelen we alle vragen altijd binnen een professionele en discrete omgeving. Ook als er vragen zijn rondom het aanschaffen van lingerie en transgenderisme. In de lingeriespeciaalzaak hangt er voile voor de ramen om privacy te garanderen. 

Weet je al wat je wilt en weet je jouw merk, maat en shape? Dan kun je ook heel goed in de webshop terecht. Laat een berichtje bij je bestelling achter als je een cadeauverpakking wilt en dan pakken we de aankoop als cadeautje in. 

Meer informatie over Evenstars Lingerie is te vinden op de inhoudspagina onderaan de webshop.