Accessoires

Evenstars Lingerie is een nieuwe lingeriespeciaalzaak op IJburg, Amsterdam. De collectie accessoires zal steeds verder worden uitgebreid en op deze pagina zullen steeds meer handige accessoires geplaatst worden. Om uw lingerie mooi te houden hebben we nu lingerie verzorgingsproducten. In de toekomst zullen er handige bra solutions geplaatst worden, zoals plak BH's en vullingen.

Ook kunt Lingerie cadeaubonnen aanschaffen. Kies een Lingerie cadeaubon en gebruik deze in de lingeriespeciaalzaak met boudoir uitstraling en geniet van al het moois en de persoonlijke service. Wilt u liever een cadeaubon met een andere waarde? Geef ons een belletje of kom langs in de winkel en we maken een speciale cadeaubon voor u. U kunt zelf het bedrag bepalen. De cadeaubon is onbeperkt geldig en het geld dat niet is uitgegeven blijft op de cadeaubon staan voor de volgende keer. 

Liever online shoppen? Ook dat kan! Geef ons een belletje of mail ons en wij zetten de cadeaubon om in een voor u unieke kortingscode(s) voor de online shop. Zodra het technisch mogelijk is om de cadeaubonnen te gebruiken voor de webshop zal dit meteen worden ingesteld.  

Heeft u een bedrijf en wilt u meerdere cadeaubonnen als bijvoorbeeld relatiegeschenken of kerstcadeaus aanschaffen? Dat kan! Mail of bel ons en wij kunnen meerdere cadeaubonnen met een factuur voor uw bedrijf verzorgen.