Accessoires

Evenstars Lingerie is een nieuwe lingeriespeciaalzaak op IJburg, Amsterdam. De collectie accessoires zal steeds verder worden uitgebreid en op deze pagina zullen steeds meer handige accessoires geplaatst worden. Om uw lingerie mooi te houden hebben we nu lingerie verzorgingsproducten. In de toekomst zullen er handige bra solutions geplaatst worden, zoals plak BH's en vullingen.

Ook kunt Lingerie cadeaubonnen aanschaffen. U koopt de lingerie cadeaubon waarschijnlijk om cadeau te geven aan iemand anders. Deze Lingerie cadeaubon is speciaal geschikt voor de lingeriespeciaalzaak. Kies een Lingerie cadeaubon en gebruik deze in de lingeriespeciaalzaak met boudoir uitstraling en geniet van al het moois en de persoonlijke service. Er is deskundig lingerieadvies aanwezig, er zijn ruime paskamers met hoogpolig tapijt, kimono’s en pantoffels en voor de ramen hangt voile zodat privacy is gegarandeerd. 

Evenstars Lingerie hanteert openingstijden. Buiten openingstijden om is het mogelijk om privé een afspraak te boeken of een gezellige vriendinnenavond te boeken met een hapje en een drankje. 

Koopt u de cadeaubon voor iemand die liever online shopt? Ook dat kan! Geef ons een belletje of mail ons en wij zetten de cadeaubon om in een voor u unieke kortingscode(s) voor de online shop. Zodra het technisch mogelijk is om de cadeaubonnen te gebruiken voor de webshop zal dit meteen worden ingesteld.  

Wilt u liever een cadeaubon met een andere waarde? Dat doen we graag. Geef ons een belletje of kom langs in de winkel en we maken een speciale cadeaubon voor u. U kunt zelf het bedrag bepalen. De cadeaubon is onbeperkt geldig en het geld dat niet is uitgegeven blijft op de cadeaubon staan voor de volgende keer. 

Heeft u een bedrijf en wilt u meerdere cadeaubonnen als bijvoorbeeld relatiegeschenken of kerstcadeaus aanschaffen? Dat kan! Mail of bel ons en wij kunnen meerdere cadeaubonnen met een factuur voor uw bedrijf verzorgen.  

Veel plezier met de Lingerie cadeaubon en tot ziens in de winkel!

Liefs, Arwen, Evenstars Lingerie