Klantenservice

Klachten, vragen en complimenten

Heeft u een compliment? We horen het graag persoonlijk of via social media! Heeft u een klacht? Vertel het ons a.u.b persoonlijk en we gaan er meteen mee aan de slag!

Klachten over onze producten kunnen we niet behandelen als blijkt dat de klacht is ontstaan door onzorgvuldig gebruik van het product of het niet opvolgen van de wasvoorschriften. Op onze producten zit een garantie. U mag dus verwachten dat onze producten bij zorgvuldig gebruik doen wat u er rederlijkerwijs van mag verwachten. Mocht uw aangekochte product toch kapot zijn gegaan dan zullen wij onderzoeken of het defect is ontstaan door onzorgvuldig gebruik of een fabrieksfout. Mocht er sprake zijn van een fabrieksfout dan zullen wij het product vervangen of repareren. 

Heeft u vragen? Ook voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen. Laat uw berichtje en gegevens van u en uw aankoop achter op deze pagina. u kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar de winkel via 0625536043. 

 

Wasvoorschriften voor lingerie en badmode 

Bij Evenstars Lingerie verkopen we duurzame producten waar u, bij juist gebruik, heel lang plezier van kunt hebben. Leest u a.u.b onze wasvoorschriften en de wasvoorschriften in het label van het product goed door. Wij kunnen geen garantie bieden op een product dat niet op de juiste wijze is verzorgd en gewassen. 

Was lingerie na elke twee à drie dagen na het dragen. Het beste is om lingerie met de hand te wassen en altijd in lauw-warm water (30°), laat lingerie kort weken, spoel het goed uit en knijp voorzichtig het water uit de lingerie. Laat lingerie liggend drogen. Wilt u toch graag lingerie in de wasmachine wassen? Gebruik dan een waszakje, gebruik een fijnwasmiddel (geen wolwasmiddel) en gebruik een kort handwasprogramma op 30°. Gebruik de centrifuge zo laag mogelijk en gebruik geen droger. In deze webshop zijn fijnwasmiddelen en waszakjes te koop. 

Vermijd, bij gebruik van badmode, ruwe oppervlakten en zorg dat er geen cosmetische- en zonnebrandproducten op de badmode komt. Badmode moet direct na gebruik uitgespoeld worden. Daarna moet badmode met de hand of in een waszakje in een wasmachine op een handwasprogramma op 30° met een fijnwasmiddel (geen wolwasmiddel) gewassen worden. Ook badmode moet liggend drogen en mag niet in de felle zon of tegen een radiator aan drogen. Ook badmode mag niet in de droger en gebruik de centrifuge op de laagste stand. Knijp zachtjes het vocht uit de badmode en leg het te drogen op een wasrekje. Berg badmode pas op als het geheel droog is. 

 

Reparatie mogelijkheden

We voeren graag, daar waar dit mogelijk is en in overleg, kleine reparaties en aanpassingen voor u uit. Soms moeten we hiervoor wat materiaal aanschaffen. 

Vervangen van de ringetjes: vanaf € 10,00 

Vervangen van de sluiting: € 15,00

Inkorten van de omvang: vanaf € 15,00

Uitgescheurd kant herstellen: vanaf € 10,00

Kapotte beugels (1 of 2 ) vervangen: € 15,00

Beugelband herstellen als de beugel erdoor heen steekt: vanaf € 10,00