Contact en openingstijden

Evenstars Lingerie 

Pampuslaan 41

1087 HP, Amsterdam 

www.evenstarslingerie.com

[email protected]

tel: +31625536043

 

Openingstijden Lingeriespeciaalzaak:

Gezondheid staat voorop! Daarom hebben we voor de komende periode de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

* U kunt een privé afspraak boeken via [email protected] of 0625536043

* U kunt in onze webshop bestellen met gratis levering en bij afrekenen kortingscode 2020  gebruiken. De code is 10% korting waard. 

* U kunt lingerieadvies krijgen m.b.v beeldbellen, zoals face-time en messenger. 

* Mocht u graag spontaan langs willen komen, Graag! Dat kan op aangepaste tijden. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. En we zorgen er met elkaar voor dat er niet meer dan 1 klant in de winkel is, dus dat u privé kunt winkelen. Bent u binnen, dan doen wij eventjes de deur op slot speciaal voor u en we houden afstand. De aangepaste tijden zijn:

Dinsdag  t/m zaterdag: 12.00 - 18.00

De lingeriespeciaalzaak is op zondag en maandag gesloten.

 

Open op afspraak:

De lingeriespeciaalzaak biedt gedurende openingstijden veel privacy en service. Private shopping is mogelijk op afspraak, bijvoorbeeld in de vorm van een VIP arrangement of een Lingerie Styling Party. Met een VIP arrangement heeft u de winkel voor u zelf of met z'n tweeën onder het genot van persoonlijke lingerie styling, een hapje en  een drankje. Een Lingerie Styling Party is goed mogelijk voor een groepje vriendinnen die samen op een gezellige manier privé en onder het genot van deskundige lingerie styling, een hapje en een drankje hun lingerie aankopen willen doen. Om een afspraak buiten openingstijden te boeken kunt u contact openemen via +31625536043 of [email protected]

 

Afwijkende openingstijden:

5 mei 2020 gesloten

16 t/m 31 augustus 2020 gesloten 

25 en 26 december 2020 gesloten

1 en 2 januari 2021 gesloten

Let op! Tijdens deze dagen worden er ook geen aankopen uit de webshop in behandeling genomen. 

Soms kunnen openingstijden afwijken. Kijkt u voor afwijkende openingstijden op deze pagina, internet en onze social media kanalen.