Lingerie cadeaubon

€250,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze Lingerie cadeaubon is speciaal geschikt voor de lingeriespeciaalzaak. Kies een Lingerie cadeaubon en gebruik deze in de lingeriespeciaalzaak met boudoir uitstraling en geniet van al het moois en de persoonlijke service. Er is deskundig lingerieadvies aanwezig, er zijn ruime paskamers met hoogpolig tapijt, kimono’s en pantoffels en voor de ramen hangt voile zodat privacy is gegarandeerd. 

Evenstars Lingerie hanteert openingstijden. Buiten openingstijden om is het mogelijk om privé een afspraak te boeken of een gezellige vriendinnenavond te boeken met een hapje en een drankje. 

Koopt u de cadeaubon voor iemand die liever online shopt? Ook dat kan! Geef ons een belletje of mail ons en wij zetten de cadeaubon om in een voor u unieke kortingscode(s) voor de online shop. Zodra het technisch mogelijk is om de cadeaubonnen te gebruiken voor de webshop zal dit meteen worden ingesteld.  

Wilt u liever een cadeaubon met een andere waarde? Dat doen we graag. Geef ons een belletje of kom langs in de winkel en we maken een speciale cadeaubon voor u. U kunt zelf het bedrag bepalen. De cadeaubon is 5 jaar geldig en het geld dat niet is uitgegeven blijft op de cadeaubon staan voor de volgende keer. 

Heeft u een bedrijf en wilt u meerdere cadeaubonnen als bijvoorbeeld relatiegeschenken of kerstcadeaus aanschaffen? Dat kan! Mail of bel ons en wij kunnen meerdere cadeaubonnen met een factuur voor uw bedrijf verzorgen.  

Let op, cadeaubonnen zijn 5 jaar geldig. 

Veel plezier met de Lingerie cadeaubon en tot ziens in de winkel!

Liefs, Arwen, Evenstars Lingerie

0 sterren op basis van 0 beoordelingen