Anita Active

Het bedrijf 'Anita sinds 1886' is een traditioneel familiebedrijf uit Duitsland. Onder Anita vallen de merken Anita, Rosa Faia, Anita Maternity, Anita Active & Anita Care. Bij Evenstars Lingerie verkopen we Comfort BH's , Zwangerschapslingerie, Sportwear en lingerie van Anita, Anita Maternity, Anita Active en Rosa Faia. Ze maken goede en praktisch toepasbare lingerie voor verschillende figuurtypen en uiteenlopende cup- en omvangsmaten. 

Anita verkoopt vooral veel basiscollecties lingerie, wat zorgt dat lingerie niet als snel mode artikel wordt gebruikt, maar gebruikt kan worden als duurzame ondermode. Daarnaast staat bij Anita duurzaamheid en een sociaal productieproces hoog in het vaandel. 

Het ontwerp- en ontwikkelproces vindt plaats in Duitsland, in Brannenburg, aan de rand van de Alpen. Daarnaast hebben ze 7 fabrieken, geheel in eigen beheer, in Thailand, Portugal, Tjechië en Myanmar. In de fabrieken wordt op een verantwoordelijke manier met arbeidsomstandigheden en duurzaamheid omgegaan. Interesse in het bedrijf Anita? Check de link en vindt allerlei informatie over het bedrijf en het productieproces: https://www.anita.com/nl/onderneming.html

Anita Active heeft veel verschillende sport BH's, broekjes en sport leggings. In de lingeriespecialzaak doen we graag speciale bestellingen die niet op de webshop vindbaar zijn.